Life Scents™

1. Hva er Life Scents™?

Life Scents™-dufter inneholder en banebrytende teknologi som gir en flersjiktet, ekte duftopplevelse. Hver parfyme inneholder tre konstant skiftende dufter, der den ene duften med ett overtar for den andre. I en standardduft blandes akkordene for å gi en rund, samlet lukt/effekt.  Det virkelige liv er ikke slik. Når vi baker, lukter vi forskjellige ingredienser eller komponenter på forskjellige tidspunkt. Noen ganger kakeskorpen når ovnsdøren åpnes, frukten marinert i kryddere under tilberedningen eller vaniljeisen når vi serverer den.Life Scents™-dufter inneholder en banebrytende teknologi som gir en flersjiktet, ekte duftopplevelse. Hver parfyme inneholder tre konstant skiftende dufter, der den ene duften med ett overtar for den andre. I en standardduft blandes akkordene for å gi en rund, samlet lukt/effekt.  Det virkelige liv er ikke slik. Når vi baker, lukter vi forskjellige ingredienser eller komponenter på forskjellige tidspunkt. Noen ganger kakeskorpen når ovnsdøren åpnes, frukten marinert i kryddere under tilberedningen eller vaniljeisen når vi serverer den.

Eller en dag på stranden lukter du havet, solkremen og så kanskje furutrær (avhengig av hvor du er i verden). Poenget er at du ikke lukter alt på en gang, det endrer seg stadig.

2. Hvordan virker Life Scents™?

Tradisjonelle dufter utvikles for å avgi én enkelt, stabil duft. Life Scents™ benytter seg av banebrytende teknologi som grunnleggende forandrer hvordan parfymefabrikanter utvikler og tenker rundt dufter. Life Scents™ er en blanding av ingredienser som konstant endres for å avgi en virkelig flerdimensjonal opplevelse slik at du hvert øyeblikk kan lukte noe annet, for eksempel bakte pærer eller vanilje. Dette etterligner hvordan dufter virker i virkeligheten, noe som gir en overlegen, ekte duftopplevelse.

3. Finnes Life Scents™-dufter noe annet sted?

Nei. Air Wick® har enerett på teknologien og er bare tilgjengelig i Life Scents™ dufter.

4. Virker Life Scents™-refill i mine Air Wick®-produkter?

Ja. Life Scents™ Freshmatic® refill og duftoljerefill virker i alle Air Wick® Freshmatic®-produkter og duftoljevarmere.

5. Hvor får jeg tak i Life Scents™-produkter?

Life Scents™-produkter/-dufter finnes i butikker over hele landet. Du kan også prøve Kjøp nå-knappen på produktsidene for å se hvilke forhandlere på nett som for øyeblikket selger Life Scents™-produkter.