Om oss: Historien om Air Wick®

Alle har en unik dufthistorie – også Air Wick®. Vår begynte i 1943, da vi begynte å tilby våre hjemmeparfymeprodukter i USA. Etter hvert som ordet spredte seg og etterspørselen økte, ekspanderte vi i 1953 til Europa, Canada og Australia.

I dag er Air Wick®-produkter tilgjengelige i mer enn 60 land. Vi tilbyr et bredt spekter av hjemmeparfymeløsninger, deriblant Scented Oils, Freshmatic® romsprayer, duftlys, romsprayer, Stick Ups® og andre bærbare luftfriskere og Aroma Sphere duftpinner i flaske. Våre hjemmeparfymer har like mangfoldige dufter, fra blomster, frukt og gourmet til friskt tøy, lavendel, sitrus med mer.

Med Air Wick® hjemmeparfymeprodukter kan du være sikker på at hjemmet ditt alltid er friskt, innbydende og et bilde på din personlighet. Uansett om du ønsker en parfyme som lar tankene vandre eller får deg ned på jorden igjen, finner du helt sikkert den riktige duften med Air Wick®. Se gjennom våre produkter og kolleksjoner og oppdag hvorfor det aldri har vært enklere å slippe fri den innbydende duften av hjemmet med Air Wick®.

Mer informasjon om duft, vann, energisparing og mye mer finner du på RBs Happier Homes.