Home is in the Air™

Hjemme er et sted du skaper. Hvert møbel, hvert familiebilde – til og med det gamle nipset du ikke klarer deg uten – forteller din egen historie.

Mange tanker og mye kjærlighet ligger bak alt det som fyller hjemmet ditt. Før alt sammen med Air Wick®, selve finpussen på den følelsen og det miljøet du har skapt i hjemmet ditt. Duften i hjemmet ditt forteller din historie, og du kan bruke duft til å forsterke den perfekte settingen for deg selv, familien og vennene dine. Uansett hvem du er eller hvor du bor, er alle hjem vakre når Home is in the Air™.

Ditt hjem er ditt lerret – og det inkluderer duft. Akkurat som du nøye velger ut møbler, farger og teksturer, bør du også velge den riktige blandingen av dufter til å uttrykke dufthistorien i ditt hjem. Det er en historie som ikke bare gleder og passer deg, men den skaper også en varm, innbydende atmosfære for familie og venner.

Når årstidene skifter, skjer det samme med hjemmet ditt. Air Wick® tilbyr et bredt spekter av dufter, slik at du enkelt kan parfymere etter anledning, årstid, vær eller humør.

Ja, hjemme er det du kan se, ta og føle på, men hjemme er også i luften. Uttrykk deg gjennom duft. Hvordan bruker du duft til å forandre, skape energi og inspirere omgivelsene? Vi hos Air Wick® ønsker å hjelpe deg med å forvandle huset ditt til et hjem.