Informasjonskapselerklæring

Vi bruker infokapsler

Selskaper i Reckitt Benckiser group ("Reckitt Benckiser", "vi") bruker infokapsler og andre automatiserte metoder til å innhente visse opplysninger om besøkende på nettsiden, for eksempel om hvor mange som besøker sidene våre, og hvilke sider som er mest vist. Ved å innhente disse opplysningene ser vi hvordan vi best kan tilpasse nettsidene og annonsene til våre besøkende. Vi innhenter denne informasjonen ved hjelp av flere metoder, som ved bruk av infokapsler, sporingsbilder (web bugs) og annen lignende teknologi. Med "infokapsler" mener vi alle disse.Selskaper i Reckitt Benckiser group ("Reckitt Benckiser", "vi") bruker infokapsler og andre automatiserte metoder til å innhente visse opplysninger om besøkende på nettsiden, for eksempel om hvor mange som besøker sidene våre, og hvilke sider som er mest vist. Ved å innhente disse opplysningene ser vi hvordan vi best kan tilpasse nettsidene og annonsene til våre besøkende. Vi innhenter denne informasjonen ved hjelp av flere metoder, som ved bruk av infokapsler, sporingsbilder (web bugs) og annen lignende teknologi. Med "infokapsler" mener vi alle disse.Selskaper i Reckitt Benckiser group ("Reckitt Benckiser", "vi") bruker infokapsler og andre automatiserte metoder til å innhente visse opplysninger om besøkende på nettsiden, for eksempel om hvor mange som besøker sidene våre, og hvilke sider som er mest vist. Ved å innhente disse opplysningene ser vi hvordan vi best kan tilpasse nettsidene og annonsene til våre besøkende. Vi innhenter denne informasjonen ved hjelp av flere metoder, som ved bruk av infokapsler, sporingsbilder (web bugs) og annen lignende teknologi. Med "infokapsler" mener vi alle disse.

Infokapsler og andre automatiserte metoder til datainnsamling

Infokapsler

Infokapsler er små tekstfiler som lagres på harddisken til datamaskinen din når du besøker våre nettsteder. Vi kan for eksempel bruke infokapsler til å se om du har besøkt oss før, eller om du er en ny besøkende, og til å hjelpe oss identifisere hvilke funksjoner på nettstedet som vil være av størst interesse for deg. Infokapsler kan gi deg en bedre webopplevelse ved å lagre preferansene dine når du besøker et nettsted. Infokapsler er små tekstfiler som lagres på harddisken til datamaskinen din når du besøker våre nettsteder.

Vi kan for eksempel bruke infokapsler til å se om du har besøkt oss før, eller om du er en ny besøkende, og til å hjelpe oss identifisere hvilke funksjoner på nettstedet som vil være av størst interesse for deg. Infokapsler kan gi deg en bedre webopplevelse ved å lagre preferansene dine når du besøker et nettsted. Infokapsler er små tekstfiler som lagres på harddisken til datamaskinen din når du besøker våre nettsteder.

Vi kan for eksempel bruke infokapsler til å se om du har besøkt oss før, eller om du er en ny besøkende, og til å hjelpe oss identifisere hvilke funksjoner på nettstedet som vil være av størst interesse for deg. Infokapsler kan gi deg en bedre webopplevelse ved å lagre preferansene dine når du besøker et nettsted.

Sporingsbilder

Sporingsbilder (også kjent som "web beacons", "internet tags", "pixel tags", "web bugs") er normalt gjennomsiktige grafiske bilder på et nettsted. Sporingsbilder brukes i kombinasjon med infokapsler til å måle handlingene til besøkere på nettsteder. Vi kan bruke sporingsbilder til å hente informasjon om IP-adressen til datamaskinen som laster ned siden med sporingsbildet, URL-en til siden med sporingsbildet, hvor lenge siden med sporingsbildet ble lest, og hvilken type nettleser som ble brukt til å vise siden.Sporingsbilder (også kjent som "web beacons", "internet tags", "pixel tags", "web bugs") er normalt gjennomsiktige grafiske bilder på et nettsted. Sporingsbilder brukes i kombinasjon med infokapsler til å måle handlingene til besøkere på nettsteder. Vi kan bruke sporingsbilder til å hente informasjon om IP-adressen til datamaskinen som laster ned siden med sporingsbildet, URL-en til siden med sporingsbildet, hvor lenge siden med sporingsbildet ble lest, og hvilken type nettleser som ble brukt til å vise siden.Sporingsbilder (også kjent som "web beacons", "internet tags", "pixel tags", "web bugs") er normalt gjennomsiktige grafiske bilder på et nettsted. Sporingsbilder brukes i kombinasjon med infokapsler til å måle handlingene til besøkere på nettsteder. Vi kan bruke sporingsbilder til å hente informasjon om IP-adressen til datamaskinen som laster ned siden med sporingsbildet, URL-en til siden med sporingsbildet, hvor lenge siden med sporingsbildet ble lest, og hvilken type nettleser som ble brukt til å vise siden.

IP-adresser og URL-er

En IP-adresse er en unik identifikator som visse elektroniske enheter bruker til å identifisere og kommunisere med hverandre på Internett. Når du besøker våre nettsteder, kan vi se IP-adressen til enheten du bruker når du kobler deg til Internett, ved hjelp av et sporingsbilde. Vi bruker denne informasjonen til å se enhetens generelle fysiske posisjon, og til å se hvilke geografiske områder våre besøkende kommer fra. Vi kan bruke denne informasjonen til å endre hvordan nettsidene våre vises til deg, dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.En IP-adresse er en unik identifikator som visse elektroniske enheter bruker til å identifisere og kommunisere med hverandre på Internett. Når du besøker våre nettsteder, kan vi se IP-adressen til enheten du bruker når du kobler deg til Internett, ved hjelp av et sporingsbilde. Vi bruker denne informasjonen til å se enhetens generelle fysiske posisjon, og til å se hvilke geografiske områder våre besøkende kommer fra. Vi kan bruke denne informasjonen til å endre hvordan nettsidene våre vises til deg, dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.En IP-adresse er en unik identifikator som visse elektroniske enheter bruker til å identifisere og kommunisere med hverandre på Internett. Når du besøker våre nettsteder, kan vi se IP-adressen til enheten du bruker når du kobler deg til Internett, ved hjelp av et sporingsbilde. Vi bruker denne informasjonen til å se enhetens generelle fysiske posisjon, og til å se hvilke geografiske områder våre besøkende kommer fra. Vi kan bruke denne informasjonen til å endre hvordan nettsidene våre vises til deg, dette for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

En URL (uniform resource locator) er en unik identifikator eller adresse for hver enkelt ressurs på Internett; i praksis adressen til nettstedet du besøker. Vi vil bruke denne informasjonen til å se hvilke områder og sider som besøkes, og hvordan du navigerer på nettstedet vårt.

Hvilke infokapsler bruker vi?

Vi bruker følgende typer infokapsler på nettstedene våre:

Strengt nødvendige infokapsler – Disse infokapslene er nødvendige for å gjennomføre transaksjoner eller forespørsler opprettet av deg. Eksempler på dette er å huske informasjon oppgitt av deg når du navigerer på nettsiden, og å administrere din innloggingsstatus i økten. Du kan ikke deaktivere disse infokapslene, da nettstedene ikke vil fungere uten disse.Strengt nødvendige infokapsler – Disse infokapslene er nødvendige for å gjennomføre transaksjoner eller forespørsler opprettet av deg. Eksempler på dette er å huske informasjon oppgitt av deg når du navigerer på nettsiden, og å administrere din innloggingsstatus i økten. Du kan ikke deaktivere disse infokapslene, da nettstedene ikke vil fungere uten disse.Strengt nødvendige infokapsler – Disse infokapslene er nødvendige for å gjennomføre transaksjoner eller forespørsler opprettet av deg. Eksempler på dette er å huske informasjon oppgitt av deg når du navigerer på nettsiden, og å administrere din innloggingsstatus i økten. Du kan ikke deaktivere disse infokapslene, da nettstedene ikke vil fungere uten disse.

Funksjon-infokapsler – Disse infokapslene lar nettsiden huske hvilke valg du har gjort, slik at den skal fungere bedre til dine formål. Funksjon-infokapsler lar nettsiden huske dine personlige innstillinger, som valg av land og om du velger å forbli innlogget, samt andre egendefinerbare funksjoner.Funksjon-infokapsler – Disse infokapslene lar nettsiden huske hvilke valg du har gjort, slik at den skal fungere bedre til dine formål. Funksjon-infokapsler lar nettsiden huske dine personlige innstillinger, som valg av land og om du velger å forbli innlogget, samt andre egendefinerbare funksjoner.

Analyse-infokapsler – Disse infokapslene lar oss innhente data om din bruk av nettsiden, inkludert om hvilket innhold du klikker på. Dette for å måle nettsidens effektivitet og kundeinteraksjon, og for forbedre nettsidene våre over tid. Disse infokapslene kan være levert av vår tredjepartsleverandør av analyseverktøy, men brukes kun til formål forbundet med nettsidene.Analyse-infokapsler – Disse infokapslene lar oss innhente data om din bruk av nettsiden, inkludert om hvilket innhold du klikker på. Dette for å måle nettsidens effektivitet og kundeinteraksjon, og for forbedre nettsidene våre over tid. Disse infokapslene kan være levert av vår tredjepartsleverandør av analyseverktøy, men brukes kun til formål forbundet med nettsidene.

Reklame-infokapsler – Disse infokapslene husker informasjon om din bruk av nettsidene våre og andre nettsider, slik at vi kan tilby deg markedsføring og annen målrettet informasjon på våre og andre nettsider.Reklame-infokapsler – Disse infokapslene husker informasjon om din bruk av nettsidene våre og andre nettsider, slik at vi kan tilby deg markedsføring og annen målrettet informasjon på våre og andre nettsider.

Sosiale media-infokapsler – Disse infokapslene gir tilgang til sosiale nettverk, og kan innhente personlig informasjon om din bruk av slike nettverk. Vi har ingen kontroll over hvordan sosiale nettverk innhenter og bruker dine personlige opplysninger. Dette er underlagt de sosiale nettverkenes retningslinjer for personvern. De spesifikke infokapslene vi bruker på dette nettstedet finner du i Preferansesenteret, som du kan åpne ved å lukke denne siden.

For mer informasjon om infokapsler, se http://www.allaboutcookies.org.

Hvordan slå av eller fjerne infokapsler

De fleste nettlesere vil informere deg om hvordan du slutter å godta nye infokapsler, hvordan du varsles når du mottar en ny infokapsel, og hvordan du deaktiverer eksisterende infokapsler. Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne bruke alle funksjonene på nettstedet vårt uten infokapsler. Hvis du vil administrere infokapsler via nettleseren kan du gå til Hjelp-menyen i nettleseren din.

Hvis du ønsker å administrere infokapsler direkte, gå tilbake til Preferansesenteret ved å lukke denne siden.

For mer informasjon om Reckitt Benckisers praksis for personvern, se vår Personvernerklæring.

Infokapsler

Dette nettstedet bruker infokapsler for webfunksjonalitet og til resultatmåling. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden vil infokapsler for bedre brukeropplevelser, markedsføring og sosiale medier bli brukt. For å deaktivere disse, gå til Administrere infokapsler.Dette nettstedet bruker infokapsler for webfunksjonalitet og til resultatmåling. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden vil infokapsler for bedre brukeropplevelser, markedsføring og sosiale medier bli brukt. For å deaktivere disse, gå til Administrere infokapsler.